Zandra lundberg instagram

Zandra Lundberg – Instagram

2770 Followers, 505 Following, 752 Posts – See Instagram photos and videos from Zandra Lundberg (@zandra.lundberg)

Zandra Lundberg on Instagram: “- Inget men

169 Likes, 4 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “- Inget men – Jag är så förbannat less på att lägga till “men”. Allt är nog bra, …

Sista dagen på vårt yogaretreat på Paros – Instagram

220 Likes, 14 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “Dag 129 ~ Sista dagen på vårt yogaretreat på Paros Kärlek i hjärtat.

Zandra Lundberg on Instagram: “För en månad och en dag …

369 Likes, 84 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “För en månad och en dag sedan hade Moniz en jobbig natt.

Zandra Lundberg on Instagram

Zandra Lundberg on Instagram: “#kvinnovecka Inspirerande människa: @annacollin.Anna är yogalärare och högpresterande karriärsmänniska. Hon har också sedan tidiga år tampats med sin fysiska hälsa.Hon är syster till @malincollin, en annan inspirerande person. Anna har både en tarm-och leversjukdom att förhålla sig till. Trots detta så är det inget som hon låter hänga över henne som ett tungt ok. Utan hon använder bland annat yogan som ett verktyg för att hantera och acceptera att hon hamnade i just den kropp hon hamnade i. När jag tänker på henne så tänker jag hälsa och det är nog främst för att hon själv aldrig skulle framhäva sig som sjuk, utan fokuserar på det friska.Förra året tog hon tjänstledigt från sitt jobb i Stockholm för att investera mer i sig själv och sitt välmående. Hon tillbringade en månad i New York och en månad i Costa Rica där hon utbildade sig till yogalärare. I höst har hon tagit steget fullt ut, sagt upp sig för att ta tid att fundera vad nästa steg i hennes liv blir. Ni vet, de där frågorna som ibland glöms bort när livet bara rusar på: vad gör jag? Vad vill jag? Vart är jag på väg? Anna alltså, så obegränsad av livets begränsningar. 🌟”

104 Likes, 9 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “#kvinnovecka Inspirerande människa: @annacollin.

104 Likes, 9 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “#kvinnovecka Inspirerande människa: @annacollin.Anna är yogalärare och högpresterande karriärsmänniska. Hon har också sedan tidiga år tampats med sin fysiska hälsa.Hon är syster till @malincollin, en annan inspirerande person. Anna har både en tarm-och leversjukdom att förhålla sig till. Trots detta så är det inget som hon låter hänga över henne som ett tungt ok. Utan hon använder bland annat yogan som ett verktyg för att hantera och acceptera att hon hamnade i just den kropp hon hamnade i. När jag tänker på henne så tänker jag hälsa och det är nog främst för att hon själv aldrig skulle framhäva sig som sjuk, utan fokuserar på det friska.Förra året tog hon tjänstledigt från sitt jobb i Stockholm för att investera mer i sig själv och sitt välmående. Hon tillbringade en månad i New York och en månad i Costa Rica där hon utbildade sig till yogalärare. I höst har hon tagit steget fullt ut, sagt upp sig för att ta tid att fundera vad nästa steg i hennes liv blir. Ni vet, de där frågorna som ibland glöms bort när livet bara rusar på: vad gör jag? Vad vill jag? Vart är jag på väg? Anna alltså, så obegränsad av livets begränsningar. 🌟”

Zandra Lundberg on Instagram: “Perspektiv på saker och ting …

Zandra Lundberg on Instagram: “Perspektiv på saker och ting va.Jag vill ändå påstå att i slutändan är det varken karriär eller pengar som spelar roll.Att berätta för de du älskar att du älskar dem spelar roll.Att ha varit snäll spelar roll.Att ha hjälpt till spelar roll.Att ha gjort sitt bästa för andra människor och försökt varit så vettig som möjligt.Det spelar roll.Vet ni vad som absolut inte spelar roll i slutändan? Arga kommentarsfält på internet, att ha möjlighet att köpa ett hus fem gånger större än vad en familj behöver, stekig livsstil med några jäkla skor och väskor!?Väskor!? Jag lovar: ingen väska spelar någon roll sist och slutligen.Berätta när du tycker om någon. Skicka snälla meddelanden när du tänker på någon du älskar.Gör sånt.Inbilla dig inte att världsliga saker är det viktiga. Människor, djur, natur, kärlek och omtanke är det väsentliga när allt kommer till kritan.Skit i väskorna.Skit i kommentarsfälten.Lev bara.”

259 Likes, 13 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “Perspektiv på saker och ting va. Jag vill ändå påstå att i slutändan är det …

259 Likes, 13 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “Perspektiv på saker och ting va.Jag vill ändå påstå att i slutändan är det varken karriär eller pengar som spelar roll.Att berätta för de du älskar att du älskar dem spelar roll.Att ha varit snäll spelar roll.Att ha hjälpt till spelar roll.Att ha gjort sitt bästa för andra människor och försökt varit så vettig som möjligt.Det spelar roll.Vet ni vad som absolut inte spelar roll i slutändan? Arga kommentarsfält på internet, att ha möjlighet att köpa ett hus fem gånger större än vad en familj behöver, stekig livsstil med några jäkla skor och väskor!?Väskor!? Jag lovar: ingen väska spelar någon roll sist och slutligen.Berätta när du tycker om någon. Skicka snälla meddelanden när du tänker på någon du älskar.Gör sånt.Inbilla dig inte att världsliga saker är det viktiga. Människor, djur, natur, kärlek och omtanke är det väsentliga när allt kommer till kritan.Skit i väskorna.Skit i kommentarsfälten.Lev bara.”

Zandra Lundberg on Instagram: “- Sommarflow – steg för steg

82 Likes, 1 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “- Sommarflow – steg för steg – Yoga på verandan, på stugan eller på gräsplätten …

Zandra Lundberg on Instagram: “I går kom jag av mig på …

137 Likes, 8 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “I går kom jag av mig på scenen, det handlar liksom om några sekunder blackout och …

Zandra Lundberg on Instagram

192 Likes, 12 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “Mer eller mindre bär vi alla runt på sår. Sår som yttrar sig genom negativt prat …

Zandra Lundberg on Instagram: “Yoga i ett år

36 Likes, 0 Comments – Zandra Lundberg (@zandra.lundberg) on Instagram: “Yoga i ett år – fyra kurser Det här är en möjlighet för dig som vill yoga online.

Keywords: zandra lundberg instagram