Portionen under tian instagram

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark … – Instagram

212k Followers, 217 Following, 1305 Posts – See Instagram photos and videos from Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian)

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark … – Instagram

211k Followers, 217 Following, 1302 Posts – See Instagram photos and videos …

Hanna Olvenmark on Instagram: “ reklam för min bok OM …

2976 Likes, 106 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “ reklam för min bok OM någon missat det så …

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark on Instagram

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark on Instagram: “Hallå söndag! Efter att ha levt på mina nödmatlådor i en hel vecka var det så gött att ta sig an ett redigt MATLÅDEPREPP igen! 🙏❤️ Det har varit en lite intensiv tid så den här helgen var fokus återhämtning 😇🌲 och att stå och pilla med veckans matlådor var himla mysigt. Jag lagade 8 portioner belugalasagne och 4 portioner linsbiffar på gröna linser, chili och rökt paprika med ugnsrostade potäter. Men åt typ upp en portion medan jag lagade för de blev sååå goda!!! Alltså, lilla matlåderiet, du är så bäst 🏆 Är taggad, uppladdad, återhämtad och pepp på en ny vecka. Glad för den känslan 🙏 Har du lagat nåt gött idag? Vad? ❤️ Ps alla recept kommer i veckan. Ni måste prova biffsen 😋💥🌱#matlåderiet #staycheap #veckoprepp #veckopepp #gött”

1245 Likes, 57 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “Hallå söndag! Efter att ha levt på mina nödmatlådor …

1,244 Likes, 57 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “Hallå söndag! Efter att ha levt på mina nödmatlådor i en hel vecka var det så gött att ta sig an ett redigt MATLÅDEPREPP igen! 🙏❤️ Det har varit en lite intensiv tid så den här helgen var fokus återhämtning 😇🌲 och att stå och pilla med veckans matlådor var himla mysigt. Jag lagade 8 portioner belugalasagne och 4 portioner linsbiffar på gröna linser, chili och rökt paprika med ugnsrostade potäter. Men åt typ upp en portion medan jag lagade för de blev sååå goda!!! Alltså, lilla matlåderiet, du är så bäst 🏆 Är taggad, uppladdad, återhämtad och pepp på en ny vecka. Glad för den känslan 🙏 Har du lagat nåt gött idag? Vad? ❤️ Ps alla recept kommer i veckan. Ni måste prova biffsen 😋💥🌱#matlåderiet #staycheap #veckoprepp #veckopepp #gött”

Portionen Under Tian™️ – vegetarisk tacopaj – Instagram

3374 Likes, 86 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “ VEGETARISK TACOPAJ Lagade tacopaj igår och …

Portionen Under Tian™️ – majscarbonara – Instagram

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark on Instagram: “🌽MAJSCARBONARA🌽För de dagar en känner typ ORKA laga mat 🥴 så är det så jäklans nice att dra fram ett riktigt superenkelt recept som är nice och cheap och herregud vad gott. Som den här! Jag gjorde helt enkelt en fullständig rip off av mitt eget recept ärtcarbonara (som också är en sån där ultimat orka-rätt), bytte ut ärtorna mot majs. Lite grön chili på det och voilà! Så gott!!!!!! Du måste prova! Jag vågar inte lova men jag tror starkt på att detta kan bli en kids-favvo också 🙏. Så om du känner att det är lite segt att komma tillbaka efter semestern och med matlådor och allt det där: börja enkelt! Den här är 👌 för just det. Svep för recept! Stay cheap! (Och Ps! Tack för alla grattishälsningar igår på min födelsedag, ni är för fina!😍😍😍😍) #staycheap #majscarbonara #matlåda #gött #orka”

4034 Likes, 197 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “ MAJSCARBONARA För de dagar en känner typ ORKA …

4,034 Likes, 197 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “🌽MAJSCARBONARA🌽För de dagar en känner typ ORKA laga mat 🥴 så är det så jäklans nice att dra fram ett riktigt superenkelt recept som är nice och cheap och herregud vad gott. Som den här! Jag gjorde helt enkelt en fullständig rip off av mitt eget recept ärtcarbonara (som också är en sån där ultimat orka-rätt), bytte ut ärtorna mot majs. Lite grön chili på det och voilà! Så gott!!!!!! Du måste prova! Jag vågar inte lova men jag tror starkt på att detta kan bli en kids-favvo också 🙏. Så om du känner att det är lite segt att komma tillbaka efter semestern och med matlådor och allt det där: börja enkelt! Den här är 👌 för just det. Svep för recept! Stay cheap! (Och Ps! Tack för alla grattishälsningar igår på min födelsedag, ni är för fina!😍😍😍😍) #staycheap #majscarbonara #matlåda #gött #orka”

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark on Instagram

Igår gjorde jag två riktigt bra grejer. Det ena var ett SPENAT-OREGANOBRÖD …

Hanna Olvenmark (@portionenundertian) • Foto e … – Instagram

Follower: 211 mila, seguiti: 217, post: 1.304 – Guarda le foto e i video di …

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark on Instagram

Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark on Instagram: “😍DAGENS MATLÅDA😍 fick mig å ba Yeah Yeah wow wow. spring rolls med jordnötssås aka ”gottesåsen” kan vara bland det bästa att ha i matlådan en varm dag, bland det bästa en kan göra av lite det en har hemma (en kan slänga i lite allt möjligt i de där rispapprena) och just idag är jag extra glad över att just de här var över från gårdagens Cook-a-long för jag fick ju äta den här fanstastiska lunchen idag! Ni som var med igår gjorde ett himla fint jobb alltså, så jäkla glad över att ni ville laga mat ihop ❤️😭🌎 Vill du också göra dessa? Det är så enkelt. Köp rispapper, lägg i blöt, fyll med det du vill (här är rödkål, morot, tinad fryst mango, salladslök, gröna blad, koriander) och sen FÅR DU INTE GLÖMMA GOTTESÅSEN!!!!! Svep för recept. Ps detta är ett tips för najs matlåda i sommar men också ett ypperligt tips för middag typ en varm fredag. HINT HINT 🔥😉 Ha en grym helg hörreni! Stay cheap ✌️❤️”

738 Likes, 22 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “ DAGENS MATLÅDA fick mig å ba Yeah Yeah wow wow.

738 Likes, 22 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “😍DAGENS MATLÅDA😍 fick mig å ba Yeah Yeah wow wow. spring rolls med jordnötssås aka ”gottesåsen” kan vara bland det bästa att ha i matlådan en varm dag, bland det bästa en kan göra av lite det en har hemma (en kan slänga i lite allt möjligt i de där rispapprena) och just idag är jag extra glad över att just de här var över från gårdagens Cook-a-long för jag fick ju äta den här fanstastiska lunchen idag! Ni som var med igår gjorde ett himla fint jobb alltså, så jäkla glad över att ni ville laga mat ihop ❤️😭🌎 Vill du också göra dessa? Det är så enkelt. Köp rispapper, lägg i blöt, fyll med det du vill (här är rödkål, morot, tinad fryst mango, salladslök, gröna blad, koriander) och sen FÅR DU INTE GLÖMMA GOTTESÅSEN!!!!! Svep för recept. Ps detta är ett tips för najs matlåda i sommar men också ett ypperligt tips för middag typ en varm fredag. HINT HINT 🔥😉 Ha en grym helg hörreni! Stay cheap ✌️❤️”

Portionen Under Tian™️ – favoritsoppa – Instagram

4686 Likes, 85 Comments – Portionen Under Tian™️ – Hanna Olvenmark (@portionenundertian) on Instagram: “ FAVORITSOPPA Häromdagen satt jag och kikade …

Keywords: portionen under tian instagram