Jonas gardell instagram

Jonas Gardell (@jonas.gardell) • Instagram photos and videos

245k Followers, 214 Following, 2595 Posts – See Instagram photos and videos from Jonas Gardell (@jonas.gardell)

Jonas Gardell (@jonas.gardell) • Instagram photos and videos

245k Followers, 214 Following, 2592 Posts – See Instagram photos and videos …

Jonas Gardell on Instagram: “Idag för 35 år sedan friade jag till …

38.5k Likes, 1239 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Idag för 35 år sedan friade jag till Mark på en parkbänk i Observatiorielunden.

Jonas Gardell on Instagram: “Där du står idag är dit du själv …

Jonas Gardell on Instagram: “Där du står idag är dit du själv har gåttDet var rätt långt att gå och du har rätt att vara stolt.Minns var du kommit från och hur långt du haft att gå.Vi är inte framme änDu kan behålla skorna på!”

13.1k Likes, 180 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Där du står idag är dit du själv har gått Det var rätt långt att gå och du har …

13K Likes, 180 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Där du står idag är dit du själv har gåttDet var rätt långt att gå och du har rätt att vara stolt.Minns var du kommit från och hur långt du haft att gå.Vi är inte framme änDu kan behålla skorna på!”

Jonas Gardell on Instagram: “Den här bilden på mig och två …

Jonas Gardell on Instagram: “Den här bilden på mig och två sköna poliser som jag lade ut på FB här nu blivit rättssak. En man som påstod att jag “blivit påsatt av banankukarna’ och att “alla muslimer måste avlägsnas” står nu åtalad för hets mot folkgrupp. Bra att vi sätter gränser för hatet i sociala medier.”

5727 Likes, 109 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Den här bilden på mig och två sköna poliser som jag lade ut på FB här nu blivit …

5,727 Likes, 109 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Den här bilden på mig och två sköna poliser som jag lade ut på FB här nu blivit rättssak. En man som påstod att jag “blivit påsatt av banankukarna’ och att “alla muslimer måste avlägsnas” står nu åtalad för hets mot folkgrupp. Bra att vi sätter gränser för hatet i sociala medier.”

Jonas Gardell on Instagram: “Idag för 31 år sedan friade jag till …

Jonas Gardell on Instagram: “Idag för 31 år sedan friade jag till Mark och han sa ja. Sen dess är det han och jag mot världen. Kärleken är skallig, finlandssvensk och kan förvånansvärt lite om sport. ❤❤❤”

19.8k Likes, 483 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Idag för 31 år sedan friade jag till Mark och han sa ja. Sen dess är det han och …

20K Likes, 483 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Idag för 31 år sedan friade jag till Mark och han sa ja. Sen dess är det han och jag mot världen. Kärleken är skallig, finlandssvensk och kan förvånansvärt lite om sport. ❤❤❤”

Jonas Gardell on Instagram: “Det är så himla länge tills vi ska …

15.5k Likes, 237 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Det är så himla länge tills vi ska mötas. Typ 14 år eller nåt.

Jonas Gardell on Instagram: “För att vi ska orka lite till. Vi är …

2376 Likes, 28 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “För att vi ska orka lite till. Vi är tysta lite, vi sjunger lite, jag predikar lite, …

Jonas Gardell on Instagram: “”Det är så konstigt att det inte går …

10.3k Likes, 405 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “”Det är så konstigt att det inte går att förstå. Jag kommer att bära med mig …

Jonas Gardell on Instagram: “Även om åren gått och vi blivit …

Jonas Gardell on Instagram: “Även om åren gått och vi blivit äldre och tilltufsade av livet så är allt jag ser när jag ser på dig den allra käraste, den allra vackraste och den allra dyrbaraste. För alltid.❤”

23k Likes, 457 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Även om åren gått och vi blivit äldre och tilltufsade av livet så är allt jag ser …

23K Likes, 457 Comments – Jonas Gardell (@jonas.gardell) on Instagram: “Även om åren gått och vi blivit äldre och tilltufsade av livet så är allt jag ser när jag ser på dig den allra käraste, den allra vackraste och den allra dyrbaraste. För alltid.❤”

Keywords: jonas gardell instagram