Gunilla persson instagram

Gunilla Persson (@thegunilla) • Instagram photos and videos

140k Followers, 4674 Following, 3817 Posts – See Instagram photos and videos from Gunilla Persson (@thegunilla)

Gunilla Persson (@thegunilla) • Instagram photos and videos

140k Followers, 4670 Following, 3815 Posts – See Instagram photos and videos …

Gunilla Persson on Instagram: “Här är en bild på en dating …

8349 Likes, 444 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Här är en bild på en dating kandidat som var på besök idag, en läkare från norra …

Mamma är inte vaccinerad pga risken att hon blir mycket sjuk …

4756 Likes, 473 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Mamma är inte vaccinerad pga risken att hon blir mycket sjuk.

Gunilla Persson on Instagram: “Läs min blogg för lite nostalgi …

Gunilla Persson on Instagram: “Läs min blogg för lite nostalgi och FLER foton ” vad vore livet utan foton” – bloggar för Amelia – sök Gunilla Persson . Länk i bion här (funkar ibland) Mitt enda barn, en kopia av mig i kroppen från då jag var ung. Bra att få hjälp med allt trädgårdsarbete. Nej, jag skojar. Jag har trädgårdsmästare. 🙏🙏#thegunillashow @erikaperss0n @tv2norge @tv3se @tv4 #godkveldnorge #farmenkjendis2020 #svenskahollywoodfruar #fångarnapåfortet”

3712 Likes, 253 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Läs min blogg för lite nostalgi och FLER foton ” vad vore livet utan foton” …

3,711 Likes, 253 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Läs min blogg för lite nostalgi och FLER foton ” vad vore livet utan foton” – bloggar för Amelia – sök Gunilla Persson . Länk i bion här (funkar ibland) Mitt enda barn, en kopia av mig i kroppen från då jag var ung. Bra att få hjälp med allt trädgårdsarbete. Nej, jag skojar. Jag har trädgårdsmästare. 🙏🙏#thegunillashow @erikaperss0n @tv2norge @tv3se @tv4 #godkveldnorge #farmenkjendis2020 #svenskahollywoodfruar #fångarnapåfortet”

Gunilla Persson on Instagram: “Nu mina vänner måste ni följa …

Gunilla Persson on Instagram: “Nu mina vänner måste ni följa Erika igen därför att nu får hon ha sin Instagram @erikapersson7 Hon har vinterlov från sin skola som annars förbjuder social media. Vi är på Manhattan Erika och jag och vi är jätteglada att vara tillbaka här. Följ henne på snapchat också (erikapersson675)”

1591 Likes, 31 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Nu mina vänner måste ni följa Erika igen därför att nu får hon ha sin Instagram …

1,591 Likes, 31 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Nu mina vänner måste ni följa Erika igen därför att nu får hon ha sin Instagram @erikapersson7 Hon har vinterlov från sin skola som annars förbjuder social media. Vi är på Manhattan Erika och jag och vi är jätteglada att vara tillbaka här. Följ henne på snapchat också (erikapersson675)”

Gunilla Persson on Instagram: “Tusen miljoner TACK för att ni …

7754 Likes, 627 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Tusen miljoner TACK för att ni är så underbara mot oss och styrker oss med era böner …

Gunilla Persson på Instagram: “Det är mycket som händer här …

6 587 gilla-markeringar, 1 201 kommentarer – Gunilla Persson (@thegunilla) på Instagram: “Det är mycket som händer här, både ont och gott.

Gunilla Persson on Instagram: “Some reality in Manhattan …

Gunilla Persson on Instagram: “Some reality in Manhattan. Vad tycker ni om hästdroskor i storstaden? @erikapersson7 #svenskahollywoodfruar”

1596 Likes, 115 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Some reality in Manhattan. Vad tycker ni om hästdroskor i storstaden?

1,594 Likes, 115 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Some reality in Manhattan. Vad tycker ni om hästdroskor i storstaden? @erikapersson7 #svenskahollywoodfruar”

Gunilla Persson on Instagram: “Erika ser the Lion King nu. Har …

Gunilla Persson på Instagram: “Erika ser the Lion King nu. Har ni sett den? Här är i alla fall mitt lejon.Ikväll ramlade jag pladask då jag var ute och sprang med Scooby. Han såg våra vildkaniner och blev galen (jaktinstinkten ligger i hans DNA) Jag föll över en nedhuggen stubbe och hamnade på sidan då ena kinden tog mest stryk. Och Erika som nyss gett mig komplimanger för mina cheekbones på beachen… (dessa foton togs INNAN jag ramlade). Det påminner mig då jag ramlade första kvällen i St Lucia med @johannesbrost1 och jag såg ut som han hade misshandlat mig. Men jag lovar er att jag kommer igen nu som då. #thegunillashow #farmenkjendis2020 #biggestloservip2018 #svenskahollywoodfruar @erikaperss0n”

3183 Likes, 137 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Erika ser the Lion King nu. Har ni sett den? Här är i alla fall mitt lejon.

3,180 Likes, 135 Comments – Gunilla Persson (@thegunilla) on Instagram: “Erika ser the Lion King nu. Har ni sett den? Här är i alla fall mitt lejon.Ikväll ramlade jag pladask då jag var ute och sprang med Scooby. Han såg våra vildkaniner och blev galen (jaktinstinkten ligger i hans DNA) Jag föll över en nedhuggen stubbe och hamnade på sidan då ena kinden tog mest stryk. Och Erika som nyss gett mig komplimanger för mina cheekbones på beachen… (dessa foton togs INNAN jag ramlade). Det påminner mig då jag ramlade första kvällen i St Lucia med @johannesbrost1 och jag såg ut som han hade misshandlat mig. Men jag lovar er att jag kommer igen nu som då. #thegunillashow #farmenkjendis2020 #biggestloservip2018 #svenskahollywoodfruar @erikaperss0n”

Keywords: gunilla persson instagram, instagram gunilla persson, the gunilla instagram