Amadeus sögaard instagram

Amadeus Sögaard (@_amadeus) • Instagram photos and videos

22.2k Followers, 930 Following, 189 Posts – See Instagram photos and videos from Amadeus Sögaard (@_amadeus)

Amadeus Sögaard (@_amadeus) • Instagram photos and videos

22.1k Followers, 931 Following, 189 Posts – See Instagram photos and videos …

Amadeus Sögaard (@_amadeus) • Instagram-Fotos und -Videos

22,1 tsd. Abonnenten, 927 folgen, 189 Beiträge – Sieh dir Instagram-Fotos …

Amadeus Sögaard on Instagram: “ …⌛️”

Amadeus Sögaard on Instagram: “⏳…⌛️”

441 Likes, 6 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “⏳…⌛️”

442 Likes, 6 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “⏳…⌛️”

Gör ont i mitt hjärta varje gång jag tänker på att min lillasyster …

6253 Likes, 373 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Gör ont i mitt hjärta varje gång jag tänker på att min lillasyster kommer att utsättas …

Missa inte min broders resa mot toppen All eyes on you (soon)

Amadeus Sögaard on Instagram: “Missa inte min broders resa mot toppen 🎤 All eyes on you👀(soon)—> @juliander”

593 Likes, 4 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Missa inte min broders resa mot toppen All eyes on you (soon) —> @juliander”

594 Likes, 4 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Missa inte min broders resa mot toppen 🎤 All eyes on you👀(soon)—> @juliander”

Amadeus Sögaard on Instagram: “Swipea för att se hur jag ser …

Amadeus Sögaard on Instagram: “Swipea för att se hur jag ser ut idag, till de 2 personer som bryr sig 🙆🏼‍♂️”

1472 Likes, 77 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Swipea för att se hur jag ser ut idag, till de 2 personer som bryr sig ‍♂️”

1,472 Likes, 77 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Swipea för att se hur jag ser ut idag, till de 2 personer som bryr sig 🙆🏼‍♂️”

Slicear den som ängby pizzeria – Instagram

Amadeus Sögaard on Instagram: “Slicear den som ängby pizzeria”

740 Likes, 16 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Slicear den som ängby pizzeria”

741 Likes, 16 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Slicear den som ängby pizzeria”

Min coach, rådgivare, förebild och pappa. World’s … – Instagram

654 Likes, 4 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Min coach, rådgivare, förebild och pappa. World’s greatest dad. #bästellernästbäst#bäst”

Amadeus Sögaard on Instagram: “Det här är George och …

Amadeus Sögaard on Instagram: “Det här är George och Madeleine.De är från Rumänien. De försörjer sig genom tiggeri. De bor i en skog i Farsta. Men framförallt är dom fantastiska människor. Deras story och det dem går och har gått igenom, är värre än vad majoriteten av oss någonsin kommer gå igenom. Och ändå kastar vi skit på dem och ber de lämna vårt land. George har två barn i Rumänien som hans syster tar hand om medan han och Madeleine försöker försörja dem genom att skicka allt de får till Rumänien. Deras hus rasade nyligen också. George är inte lat eller oförskämd genom att vara här. I Rumänien tjänar han 900 kr på en månad(!), för mig är det fel på systemet. Han tar varenda tillfälle han får att tjäna mera för att försörja sina barn (som vilken förälder som helst hade gjort), oavsett om det får honom att kasta om sitt liv och sina omständigheter. George växlar mellan att tigga och ta trädgårdsarbeten. I söndags bjöd min mamma hem dem och vi åt lunch tillsammans. Det första George erbjöd sig var att fixa hela trädgården, rubbet, utan något som helst i gengäld. Visst, det finns ligor som tjänar pengar genom tiggeri och många har kanske någon eller flera dåliga upplevelser, men det ska inte få oss att sluta bry oss. Den stora frågan får väl politiken ta hand om. Men det enda vi kan gör mot dessa människor är att börja behandla dem som människor. För att inför Gud är vi alla lika och George och Madeleine är precis lika viktiga som någon annan.”

1014 Likes, 59 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Det här är George och Madeleine. De är från Rumänien. De försörjer sig genom tiggeri.

1,011 Likes, 58 Comments – Amadeus Sögaard (@_amadeus) on Instagram: “Det här är George och Madeleine.De är från Rumänien. De försörjer sig genom tiggeri. De bor i en skog i Farsta. Men framförallt är dom fantastiska människor. Deras story och det dem går och har gått igenom, är värre än vad majoriteten av oss någonsin kommer gå igenom. Och ändå kastar vi skit på dem och ber de lämna vårt land. George har två barn i Rumänien som hans syster tar hand om medan han och Madeleine försöker försörja dem genom att skicka allt de får till Rumänien. Deras hus rasade nyligen också. George är inte lat eller oförskämd genom att vara här. I Rumänien tjänar han 900 kr på en månad(!), för mig är det fel på systemet. Han tar varenda tillfälle han får att tjäna mera för att försörja sina barn (som vilken förälder som helst hade gjort), oavsett om det får honom att kasta om sitt liv och sina omständigheter. George växlar mellan att tigga och ta trädgårdsarbeten. I söndags bjöd min mamma hem dem och vi åt lunch tillsammans. Det första George erbjöd sig var att fixa hela trädgården, rubbet, utan något som helst i gengäld. Visst, det finns ligor som tjänar pengar genom tiggeri och många har kanske någon eller flera dåliga upplevelser, men det ska inte få oss att sluta bry oss. Den stora frågan får väl politiken ta hand om. Men det enda vi kan gör mot dessa människor är att börja behandla dem som människor. För att inför Gud är vi alla lika och George och Madeleine är precis lika viktiga som någon annan.”

Keywords: amadeus sögaard instagram